Bild 2019-03-18 kl. 10.36

Julbrev 2020

Särö december 2020

Nu är det jul igen…

…och Anckerbyn ligger i ide. Snart går 2020 över till 2021. Vi ser tillbaka på ett annorlunda år, ett år där ledorden har varit och är tvätta händerna, håll avstånd och stanna hemma om du är sjuk. Tacksamheten över att få tillbringa sommarveckor och helger i byn har blivit än mer viktiga och sköna. Men snart vänder det och vi är tillbaka i våra kära radhus.

Det kommer ske några förändringar i föreningen. Tommy går i pension efter flera år av mycket gott samarbete. Vi tackar Tommy för allt arbete han har gjort för föreningen. Vi har tecknat avtal med Crendo som kommer sköta vår bokföring mm. När det gäller den fortsatta kontakten med styrelsen så mailar ni till anckerbyn@gmail.com.

Ni som är med i Facebookgruppen Brf Anckerbyn har kanske sett att vi har delat en länk från Halmstads kommun om ett planerat nytt servicecenter med butiker och bostäder. Gå gärna in på https://www.halmstad.se/framtidsplan2050... . Den 12:e januari är det sista datumet för att tycka till. Det är bra om vi är flera som gör det.

Våra arbetsdagar har givit resultat i byn och vi har fått möjlighet att träffats över en fika. Styrelsen planerar i år en majbrasa lördagen den 15 maj, för att elda upp de buskar och träd som trädgårdsmästaren Johan med personal får ihop under årets vinterarbete. Detta för att få ner kostnader och ge en anledning att träffas. Vi hoppas att vi är många på plats Kristi himmelsfärdshelgen.

För en tid sedan skickade vi ut nya Råd & anvisningar på remiss. Läs gärna igenom dokumentet och kom med tankar och funderingar. Maila till svar till nya anckerbymailen ,senast den 10 januari.

Styrelsen önskar er alla en riktigt skön jul samt ett gott nytt Anckerbyår.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter