Bild 2019-03-18 kl. 10.36

Sommarbrev Anckerbyn 2022
Äntligen är sommaren här och midsommar i antågande. Restriktionerna är hävda och vi kan återuppta traditionen med midsommarfirande, klockan 14:30 på ängen. Som vi brukar träffas vi klockan tio för att binda midsommarstången. Ta gärna med redskap!
Årsstämman blir även i år på midsommardagen klockan 15:00 i garaget på Skogsvägen. Kom gärna tidigare för en kopp kaffe. Ta med egen kopp!

Arbetsdagen har blivit tradition. I år blir den den14:e juli. Vi återkommer med tid.

Kom ihåg!
När ni sätter på vattnet, se till att kranen öppnas ordentligt. Om inte kommer det stå att läcka vatten samt att ventilen riskerar att gå sönder.

Häll några hinkar vatten i toaletten samt diskhon. Detta för att undvika att det blir stopp i avloppet.

Gräv ett dräneringsdike runt huset, gärna ner till plattan, och fäst en platonmatta samt fyll på med singel. Detta för att undvika erosionsskader på muren.

Gå ej på taken, då de är ytterst sköra.

Spraya JAPE på murar och ev tak. Detta för att hålla algtillväxt borta.

Sophämtningen kommer även i år att ske varannan vecka, på onsdagar, till och med augusti. Tyvärr kan vi inte påverka val av dag.

Ladda inga bilar via hushållselen. Campingen har laddstolpar som allmänheten får nyttja.

Vi ser fram emot en ny säsong i Anckerbyn! Vänliga hälsningar

Styrelsen

Realnode

Hej!
Ett förtydligande: Crendo har byggt en portal, Realnode.se, där ni finner mycket information om er stuga. För att komma in går ni in på realnode.se och loggar in med ert BankId. Här kommer ni finna nyheter, meddelanden, stämmoprotokoll, se era betalningar mm mm. En mycket användbar portal. Gå in och sök er fram till de olika funktionerna.

Allt gott!

Styrelsen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter