Bild 2019-03-18 kl. 10.36

Vårbrev april 2022

Vårbrev Anckerbyn 2022
Nu går vi alla i väntans tider, visst längtar vi efter våren. Väderväxlingarna är snabba, ena dagen sol och behaglig temperatur, och nästa så är det fem minus och snö.

I vår kommer höghusens murar tvättas, lagas och målas. Detta beräknas vara klart innan midsommar. Medlemmarna måste se till att det är klippt så att hantverkarna kommer åt. Tyvärr kan vi inte ange någon tid pga att det är väderberoende. Det får inte vara för kallt eller blött.

Restriktionerna är hävda och vi förutsätter att vi kan återuppta traditionen med midsommarfirande, ca klockan 15. Vi återkommer med exakt tid när vi har bokat spelmännen/kvinnorna.

Årsstämman blir även i år på midsommardagen klockan 15:00 i garaget på Skogsvägen.
Arbetsdagen har blivit tradition. I år blir den den 14:e juli. Vi återkommer med tid.
Michael Nelker, Anckerbyn 34, har undersökt möjligheterna att koppla på sig på fiber. Kostnader per hus uppskattas till ca 20 000 kr samt månadskostnad för abonnemang. Finns intresse för fiber kontakta gärna Michael.

Kom ihåg!
*När ni sätter på vattnet, se till att kranen öppnas ordentligt. Om inte kommer det stå att läcka vatten samt att ventilen riskerar att gå sönder.
*Häll några hinkar vatten i toaletten samt diskhon. Detta för att undvika att det blir stopp i avloppet.
*Gräv ett dräneringsdike runt huset, gärna ner till plattan, och fäst en platonmatta samt fyll på med singel.  Detta för att undvika erosionsskader på muren.
*Gå ej på taken, då de är ytterst sköra.
*Spraya JAPE på murar och ev tak. Detta för att hålla algtillväxt borta.
*Sopphämtningen startar den 11 maj och kommer även i år att ske varannan vecka, på onsdagar, till och med augusti.

Vi ser fram emot en ny säsong i Anckerbyn!

Vänliga hälsningar
Styrelsen    

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter